1/6
Projekt

Zagreb, Vrapče, luksuzna novogradnja s tri stambene jedinice

Projekt stambene izgradnje

168.280 - 292.545 €
Dostupni stanovi:3 / 3

Grad: Zagreb

Naselje: Podsused - Vrapče

Ulica: Urekova

Opširnije

Zagreb, Vrapče, luksuzni objekt s tri atraktivne stambene jedinice. Na vrhunskoj lokaciji, nedaleko od glavnih prometnih čvorišta, smještena u mirnom okruženje koje pruža prelijep pogled na zapadni dio grada Zagreba. Zahvaljujući neposrednoj blizini javnog prijevoza nudi vrlo dobru povezanost s centrom grada, ali i ostalim odredištima užeg i šireg zagrebačkog pojasa.

Škole, vrtići, dom zdravlja, trgovine i restorani, kao i mnoštvo dodatnih sadražaja, nalaze se u neposrednoj blizini lokacije na udaljenosti od 5 do 10 minuta.

Početak gradnje je planiran početkom 2023. godine, a završetak krajem 2023. godine. Izuzetno kvalitetna gradnja, visoka energetska učinkovitost, podno grijanje, dizalice topline, vinil podovi i vrhunska keramika.

Interesantnim tlocrtima, koji pružaju maksimalnu iskoristivost prostora, stvorena je mogućnost stanovanja za sve staleže društva. Mladi par ili veća obitelj, za svakoga nudimo rješenje.

Zgrada se sastoji od: prizemlja, 1.kata, 2.kata, te vanjskih natkrivenih parkirnih mjesta i dodatna dva garažna mjesta od 17.1m2.

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.