1/13
Projekt

Velika Gorica, Kurilovec, dvije zgrade, ukupno 23 stana, NOVOGRADNJA!

Projekt stambene izgradnje

109.480 - 214.590 €
Dostupni stanovi:21 / 23

Županija: Zagrebačka

Grad/Općina: Velika Gorica

Naselje: Kurilovec

Naselje: Kurilovec

Ulica: Josipovićeva ulica

Opširnije

Velika Gorica, Kurilovec, prekrasan moderan projekt dvije zgrade s ukupno 23 stana. Planirani završetak gradnje 6. mjesec 2024. godine. Visoko kvalitetna gradnja, korištenje vrhunskih materijala.

Materijali:

 • Počelje zgrade će biti obloženo mineralnom vunom u debljini 12 i 5 cm. Završni sloj fasadnog sustava obložen je dekorativnom tankostijenom silikatnom žbukom (Demit fasada)
 • Zidovi i stropovi, svi zidovi i stropovi se s unutarnje strane žbukaju vapneno-gipsanom žbukom ili samo gletaju te liče disperzivnim bojama. Zidovi sanitarija se do stropa oblažu zidnim keramičkim pločicama I. klase, boje i uzorka prema izboru investitora. Kuhinjski zidovi se na visini 80 -140 cm oblaže zidnim keramičkim pločicama I. klase boje i uzorka po izboru investitora. Stropovi se gletaju i bojaju disperzivnim bojama.
 • Podovi prostorija se oblažu keramikom i parketom, ovisno o funkciji prostora. Podovi sanitarija se oblažu podnim protukliznim keramičkim pločicama I. klase, boje i uzorka po izboru investitora. Ulazni trijem, lođe i terase se oblažu protukliznom keramikom. Stubište (gazišta I čela) se oblažu protukliznom keramikom.
 • Bravarija i limarija, svi opšavi i vanjske klupčice izvode se od plastificiranog aluminijskog lima. Ograde na francuskim prozorima stubišta, terasama i lođama izvest će se od čeličnih profila i oblogom od kompozitnih prešanih laminat ploča (HPL). Ograda unutarnjeg stubišta izvest će se od čeličnih profila, obojanih. Nadstrešnica iznad terase 2.kata (S4 na katu) izvodi se od drvenih letvi na armiranobetonskoj konstrukciji sa oblogom od plastificiranog aluminijskog lima, nagiba 3% od zgrade za odvodnju oborinske vode.
 • Krov zgrada će imati ravni krov u izvedbi balastnim sustavom – hidroizolacijska traka na bazi PVC-P zaštitit će se slojem pranog šljunka. Krov će biti toplinski, zvučno i hidroizoliran. Na zgradi će se izvesti svi krovni slojevi koji omogućavaju ispravno funkcioniranje krova (s potrebnim padom za odvodnju oborinske vode).

Stanovi opremljeni:

 • Grijanje etažno plinsko centralno,
 • keramika talijanska, viša srednja klasa u kupaonici i kuhinji,
 • sanitarije Laufer, armature Hansgrohe,
 • parketi klasični hrastov parket lakiran mat lakom,
 • unutarnja bijela stolarija,
 • vanjska stolarija PVC bijela s troslojnim staklima i aluminijskim roletama

Blizina trgovine, pekarnice, planirana izgradnja vrtića u neposrednoj blizini.

Stan u sustavu PDV-a, kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

Za sve ostale informacije stojimo na raspolaganju.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.