4uHa

Jurkovićeva ulica 3, 10000 Zagreb

https://www.4uha.hr/
4uHa

Mi smo tim stručnjaka koji su već stvorili stabilan tim od 20 ljudi koji kombinira mladost i iskustvo, kreativnost i inženjersku preciznost, duhovitost i ozbiljnost. Od 2011. godine, stvaramo arhitektonske staze koje su prilagodljive različitim potrebama tržišta - obiteljske kuće, luksuzni stanovi, mali apartmani, vile s bazenima, stambene i obrazovne zgrade, lokali, ordinacije, hoteli, barovi, restorani, projekti interijera svih namjena samo su dio našeg kvalitetnog portfolia.

Mi ne samo da stvaramo arhitektonske projekte, nego ih vodimo od početnih konzultacija, financijskih i urbanističkih analiza, preko kvalitetne razrade projekta i pripreme ponudbenog troškovnika, pa sve do project managementa, odabira izvođača i vođenja gradilišta. Naš tim radi u timskom radu gdje svaki pojedinac daje i kritike i pohvale kako bi postigli promišljene i kvalitetne projekte.

Ovdje smo da našu ponudu, iskustvo i kreativnost usmjerimo i prilagodimo Vašim potrebama. Ako tražite nekoga tko će svaki eventualan problem pretvoriti u izazov, pitanje u odgovor te plan u realizaciju, postanite dio našeg tima. 

Mi smo entuzijasti koji će realizirati vaše arhitektonske snove i stvoriti prostor koji će biti odraz vašeg životnog stila. Obratite nam se i dozvolite da zajedno stvorimo arhitektonsku stazu koja će vas odvesti do vašeg savršenog doma ili poslovnog prostora.

Kontakt

https://www.4uha.hr/

Jurkovićeva ulica 3, 10000 Zagreb

+385 95 3052 128

info@4uha.hr

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.