Allianz

Heinzelova 70, 10000 Zagreb

https://www.allianz.hr/
Allianz

Prvi korak u odabiru pravog osiguranja je saznati što je najbolje za vas. Uz Allianz to je vrlo lako. Obratite se našim agentima za savjet po pitanju osiguranja vaše imovine, a oni će se u suradnji s kolegama iz Allianza pobrinuti da vaš dom ostane siguran. 

Allianz Zagreb d.d. vodeći je osiguravatelj na hrvatskom tržištu u segmentu osiguranja kućanstava s tržišnim udjelom većim od 25%, te s više od 60.000 zadovoljnih klijenta. U ponudi Allianz proizvoda za klijente Euroville, koji su zainteresirani za osiguranje u širokoj paleti proizvoda, iz skupine životnih i neživotnih osiguranja posebno bi izdvojili sljedeće proizvode:

Moj Dom je novi Allianzov proizvod osiguranja privatne imovine koji je klijentima dostupan u 3 različita paketa ovisno o vašim željama i potrebama:

Comfort: Pruža zaštitu vaše imovine od potencijalno velikih šteta.
Extra: Dodatno nadoknađuje troškove uslijed najčešćih šteta poput izljeva vode.
Max: Nudi sveobuhvatnu zaštitu vaše imovine uz veće limite osiguranja.

NULL

Ovaj proizvod namijenjen je osiguravanju obiteljskih kuća i stanova za stanovanje, te kuća i apartmana namijenjenih iznajmljivanju. Detalji o proizvodu, kao i cjelokupni uvjeti osiguranja privatne imovine s vodičem kroz usluge dostupni su na našoj web stranici

Osiguranjem privatne odgovornosti pruža se osigurateljna zaštita za štete prema trećim osobama za koje je osiguranik odgovoran u svojstvu privatne osobe u svakodnevnom životu, ili je odgovoran za štete prema trećima iz osnova vlasništva nekretnine, unajmitelja nekretnine i dr. Ugrizi pasa, razbijen prozor ili oštećenje susjedovog automobila biciklom u situacijama kada se osiguranik smatra odgovornim za nastalu štetu, primjeri su šteta kakve mogu biti nadoknađene po polici osiguranja privatne odgovornosti.

Detalji o proizvodu, kao i cjelokupni uvjeti osiguranja privatne odgovornosti dostupni su na linku

Kontakt

https://www.allianz.hr/

Heinzelova 70, 10000 Zagreb

https://www.facebook.com/allianz.hr

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.