Arhikultura

Ul. Baruna Trenka 16, 10000 Zagreb

Arhikultura

Arhikultura je arhitektonsko-dizajnerski studio osnovan 1994. godine.

Vođeni idejom promišljanja arhitekture kroz tri osnovne osobine - funkciju, konstrukciju i dizajn, u svakom projektu ih sjedinjuju u idealnim omjerima kako bi zadovoljili potrebe korisnika uvažavajući prostor i vrijeme u kojemu djeluju.

NULL

Tim Arhikulture sastavljen je od stručnjaka iz područja arhitekture, krajobrazne arhitekture, produkt i grafičkog dizajna, a upravo takav multidisciplinarni pristup osigurava da svaki put s jednakim entuzijazmom  pristupaju projektima bez obzira na njihov obim ili značaj. 

Znanjem i iskustvom stečenim kroz projekte širokog spektra Arhikultura usmjerava klijenta na maksimalnu funkcionalnost integriranu u vrhunski dizajn, pritom uvažavajući želje i potrebe korisnika.

NULL

Brojni projekti i realizacije, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, svjedok su kontinuirane kvalitete te zadovoljnih klijenata koji svoje povjerenje ponovno poklanjaju upravo - Arhikulturi.

NULL

NULL

 

Kontakt

Ul. Baruna Trenka 16, 10000 Zagreb

+385 98 950 8157

tonci.arhikultura@gmail.com

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.