Arta projektiranje

Republike Austrije 19, 10000 Zagreb

https://www.arta-projektiranje.hr
Arta projektiranje

Projektiranje i uređenje svog doma prepustite u stručne ruke tima Arta-projektiranje i upoznajte puno značenje riječi umjetnost življenja. 

Arhitektonski ured Arta-projektiranje bavi se projektiranjem građevima različitih tipologija, od objekata turističkih sadržaja, individualnog stanovanja, do poslovnih prostora. Veći dio opusa čine zahtjevne rekonstrukcije građevina upisanih u registar zaštićenih kulturnih dobara i projektiranje interijera.

NULL

NULL

Ured je  1994. godine osnovala Amira Čaušević, d.i.a. Poduzeće zapošljava tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom na projektiranju i praćenju svih razvojnih faza projektiranja i izvedbe zajedno s dugogodišnjim suradnicima drugih struka koji sudjeluju u kompletiranju potrebne projektne dokumentacije. Pristup svakom projektu je profesionalan i individualan te multidisciplinaran kada je u pitanju rješavanje postavljenih zahtjeva. Od samog početka projektiranja cilj je istražiti najbolji koncept kako bi konačan rezultat bio funkcionalan i suvremeno oblikovan dom u svim svojim aspektima. 

Amira Čaušević, d.i.a., rođena je u Banja Luci. Diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1985. godine. Samostalno djeluje od 1988. kad je stekla i status slobodnog umjetnika. Izlagala je radove na Salonu mladih i Zagrebačkom salonu, te radila na organizaciji arhitektonskih izložbi. Zajedno sa dugogodišnjim kolegama, suradnicima iz ureda, autorica je niza realiziranih projekata.

Više o projektima

NULL

NULL

NULL

Kontakt

https://www.arta-projektiranje.hr

Republike Austrije 19, 10000 Zagreb

+385 1 48 12 156

arta@arta-projektiranje.hr

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.