Dinaten

Baruna Trenka 3, 10000 Zagreb

Dinaten

Firmu je 2014. godine osnovao Josip Kovač, diplomirani ekonomist i bivši bankar koji se prvo okušao u interijerskim rješenjima za sebe i svoju obitelj, a onda i u Dinaten projektu. 

Kako su ta rješenja naišla na odobravanje njegovih prijatelja i poznanika te su se zainteresirali za njegov angažman, rodila se ideja za osnivanjem Dinaten projekta, odnosno firme koja će se baviti koordinacijom i izvođenjem radova u interijeru stanova i kuća u širem centru grada Zagreba. Tako je od 2014. godine pa do danas iza Dinaten projekta, preko 20 uspješnih projekata te se firma dodatno širi i ekipira što je imalo za posljedicu zapošljavanje mladih inženjera koji su svojim inovativnim razmišljanjem nadopunili iskustvo i ideje gospodina Kovača.

NULL

Dinaten projekt je svoje projekte uglavnom koncipirao oko užeg centra grada Zagreba, tako smo obnavljali stanove u ulici Baruna Trenka, Gundulićevoj i Petrinjskoj te ulici Pavla Hatza i Đorđićevoj ulici, gdje su adaptacije daleko opsežnije i zahtjevnije zbog starosti zgrada u kojoj se stanovi nalaze. Dakako nismo bazirani samo na stanove, iza nas je i projekt jednog malog restorana u Petrinjskoj ulici te caffe bar u Vlaškoj.

NULL

NULL

Kontakt

Baruna Trenka 3, 10000 Zagreb

+385 98 283 538

josip.kovac@dinaten.hr

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.