Vrata dizajn

Selska cesta 167, 10000 Zagreb

https://vratadizajn.hr/
Vrata dizajn

Sigurnost, kvaliteta i suvremeni dizajn koji komplementira prostoru, više nisu nespojivi pojmovi. U suradnji s Eurovillom, Vrata dizajn vam donosi rješenja za osiguranje i uređenje vašega doma.

Vrata dizajn je distributer i multibrand prodajno mjesto izabranih talijanskih proizvođača protuprovalnih i sobnih vrata te staklenih pregradnih stijena posebnih rješenja. Svi proizvođači izdvajaju se svojom kvalitetom, ali i dizajnom te su redom certificirani prema zahtjevima Europske unije. Upravo zbog kvalitete proizvoda i obučenog tima vlastitih montera, garancije na isporučeni proizvod i montažu kreću se čak i do 15 godina.

NULL

NULL

OIKOS

Synua su protuprovalna vrata s otvaranjem oko svoje osi. Visine do 3 m, i do 2,5 metra širine jednog krila nisu problem, a nude panele za zidove u istom materijalu kao i za krila vrata. Laminam porculan, beton i bronca jedinstveni su materijali na tržištu. Uz Synua model, Oikos je proizvođač koji jedini nudi klizna protuprovalna vrata kao i skrivena protuprovalna vrata, a dovratnici su skriveni u zidu i time omogućuju da je krilo poravnato sa zidom. Što se tiče kvalitete materijala, dovoljna je činjenica da je struktura dvostruko jača od svih ostalih proizvođača na tržištu, 45 db zvučne izolacije, koriste brušeni aluminij i čelik, a za vanjske panele nude garanciju od 15 godina na kozistenciju boje.

NULL

ADL

Adielle je vodeći talijanski proizvođač staklenih stijena i staklenih vrata. Aluminij posebno zaštićen i otporan na visoke/niske temperature, sol i vlagu dominantan je u konstrukciji i integriranim rukohvatima. Nudi jedinstvena rješenja vodilica s minimalnom debljinom bez ikakvih potpora u podu te ponovljeni dizajn u svim varijantama otvaranja: skrivena zaokretna, pivot vrata, klizanje u zidnu kazetu te klizne stijene sa skrivenim vodilicama do 3 m visine. U dizajnu, razlikuje se jedinstvenim bojama aluminija kao i širokom paletom jednostrukog ili dvostrukog sigurnosnog stakla, različite propusnosti svjetla ili obojenog stakla. Inovativna aluminijska konstrukcija u kolekciji Mies omogućuje slaganje modula po želji: fiksni, zaokretni, klizni i certificiranu zvučnu izolaciju od 38 db.

NULL

NULL

LUALDI

Talijanski proizvođač sobnih vrata koji je svoju kvalitetu usavršio kroz više do 100 godina postojanja. Patentirani sustav skrivenih panti, svaki detalj vrata pažljivo planiran radi maksimalne stabilnosti i u visinama iznad 3 m, neponovljiva paleta furnira u potpunosti opravdavaju svoje mjesto među high-end brandovima. Jedinstven u patentiranom sustavu "kreiranja zidova" Wall&door, te mogućnost da je završna obrada krila u izabranom custom made dizajnu po izboru kupca kao i dimenzijama visine i širine koje rijetko tko može izvesti.

What is special in our offer and showroom?

  • Što je posebno u našoj ponudi i showroomu?
  • Označeno distributivno mjesto u RH od strane proizvođača
  • Izrada koncepata s tehničkim rješenjima
  • Praćenje gradilišta u svim etapama priprema za ugradnju
  • Izložbeni eksponati, jedini u Hrvatskoj
  • Prezentacijski boxovi s najnovijim materijalima
  • Vlastiti tim kvalificiranih montera
Kontakt

https://vratadizajn.hr/

Selska cesta 167, 10000 Zagreb

+385 (0)1 3020 945

info@vratadizajn.hr

https://www.instagram.com/vratadizajn/

https://www.facebook.com/VrataDizajn/

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.