Tina Lisičak

Tina Lisičak

Licencirani agent za nekretnine

tina@eurovilla.hr+385 95 389 1217Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Tina je licencirana agentica za nekretnine koja svoju dugogodišnju strast prema svojoj djelatnosti bilježi s fantastičnim rezultatima na zadovoljstvo brojnih klijenata kojima uvijek izlazi u susret te se izvrsno prilagođava individualnim potrebama, što je, naravno, od presudne važnosti. Pažljivo osluškujući česte promjene u trendovima na tržištu nekretnina, uz stalne edukacije i poslovno usavršavanje, Tina je fantastičan izbor ako trebate osobu koja će realizirati Vaše potrebe u najbržem roku uz maksimalno povoljan rezultat. Prepoznata kao ekspert u svojoj profesionalnoj djelatnosti, podjednako od kolega i klijenata, uz veliku količinu strpljenja, informiranosti, stručnosti i pouzdanosti, Tina usmjerava svu energiju u kvalitetnu uslugu koju Eurovilla jamči svim svojim klijentima. Odgovorna, ambiciozna, točna i uvijek dostupna , Tina je neizostavan dio Eurovillinog tima.

Klijenti o Tini

Sara Bench

Ugodno iznenađena suradnjom s agencijom. Suradnja s agenticom Tinom je topla preporuka, profesionalna, razumna i jako je lako dogovoriti se s njom oko svega. Sve u svemu, super iskustvo.

Nekretnine agenta (55)

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.