1/12
Projekt

Brač, luksuzno rezidencijalno naselje - 17 tipskih vila

Projekt stambene izgradnje

1.100.000 - 1.400.000 €
Dostupne kuće/vile:5 / 17

Županija: Splitsko-dalmatinska

Grad/Općina: Supetar

Naselje: Supetar

Opširnije

Inovativna investicija premium klase, koja će se u završnoj fazi sačinjavati od 17 luksuznih vila, smještena je usred maslinika na sjevernim obroncima predivnog Brača.

Slikovita rezidencija, na odličnoj lokaciji, s pogledom na tirkizno Jadransko more i obalu. Dobro odabrana lokacija, pruža jedinstvenu kombinaciju mira i opuštanja, te blizinu centra Supetra i svih atrakcija otoka.

Kompleks je podijeljen na dvije zone ovisno o tipu vila.

Zona A se nalazi u gornjem vršnom dijelu obuhvata i obuhvaća 10 parcela ,odnosno 10 Vila s dvostrešnim kosim krovom, dok se zona B nalazi u donjem dijelu, te obuhvaća svojom površinom 7 vila ravnog krova.

Osmišljene su kao dvokatnice s dnevnim dijelom, kuhinjom, blagovaonicom, master spavaćom sobom, vanjskim grijanim bazenom i parking mjestima u prizemlju ; te tri prostrane spavaće sobe i predivnom tresom na prvoj etaži.

Svaka od Vila biti će opremljena vrhunskim materijalima (pločice , sanitarije , parket ,završne boje ), kao i dizalicama topline, podnim grijanjem, grijanim bazenom , smart sistemom , video nadzorom sa alarmom, gotovom hortikulturom, pročeljima u bračkom kamenu,.... Važno je napomenuti da će svaki kupac moći birati materijale i boje u interijeru, te pratiti sve faze gradnje i biti o svim fazama redovno obavješten.

Jedan od najljepših projekata na području Dalmacije, koji luksuz uklapa u naš prepoznatljiv krš i predivnu prirodu.

Za sva ostala pitanja, stojim na raspolaganju.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.