1/13
Projekt

Šibenik, Brodarica, novogradnja s pogledom na more

Projekt stambene izgradnje

116.288 - 403.764 €
Dostupni stanovi:4 / 4

Županija: Šibensko-kninska

Grad/Općina: Šibenik - Okolica

Naselje: Brodarica

Opširnije

Novogradnja u Šibeniku s jednosobnim i trosobnim stanovima. Radi se o manjoj urbanoj kući s ukupno 4 stana – u prizemlju dva jednosobna stana s vrtom od 50.91 m2 i 41.09 m2, na prvom katu trosoban stan od 89.96 m2 i na drugom katu dvoetažni trosobni stan od 140.63 m2.

Zgrada se nalazi u blizini centra Šibenika, blizine škole i vrtića.

Stanovi na prvom i drugom katu imaju otvoren pogled na more, otoke obzirom da se radi o kosom terenu. Pogled nikad neće biti blokiran jer se radi o izgrađenom dijelu građevinskog područja te je ispred već izgrađeno. Zgrada ima šest vanjskih parkirnih mjesta.

Svi stanovi imaju otvoreni koncept unutarnjeg dizajna gdje kuhinja, dnevni boravak i terasa tvore jedinstvenu cjelinu, kako bi se u pogledu moglo uživati iz većeg dijela stana. Svi stanovi će imati podno grijanje u cijelom stanu, kupatilima koja dolaze potpuno opremljena za uporabu, priprema instalacija za klima uređaje u svim prostorijama, kvalitetni troslojni parket hrvatske proizvodnje koji će biti postavljen u sve prostorije osim kupatila i terasa, talijanske pločice 1. klase u kupatilima i na terasama, protuprovalana ulazna vrata, instalacije za tv,sat, internet u svakoj sobi…

Veliku prednost ovoj kući daje mirna lokacija u gradu Šibeniku. Gradi se materijalima visoke kvalitete, trenutno je u izgradnji, a završetak gradnje i useljenje je planirano na jesen 2024 godine. Uredna građevinska dozvola i vlasnički list.

Za sve ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.