1/3
Projekt

Zagreb, Maksimir, projekt stambene gradnje + GPM, NOVOGRADNJA

Projekt stambene izgradnje

323.624 - 759.610 €
Dostupni stanovi:3 / 3

Grad: Zagreb

Naselje: Maksimir

Ulica: Štoosa Zagreb

Opširnije

Urbana vila je osmišljena kao izuzetan projekt najviše razine kvalitete i sigurnosti koji pruža oazu življenja u središtu Zagreba.
Protupotresna svojstva su osigurana armirano betonskom konstrukcijom i temeljima koji su osigurani sa 127 pilota zabijenih oko građevine.

Svijetla visina stropova iznosi 270 cm, a visina sobnih vrata je 230 cm. Sve prostorije su opremljene sustavom podnog grijanja i hlađenja na dizalicu topline (sa zasebnom regulacijom po svakoj sobi) kako bi se osigurao najefikasniji i najugodnije održavanje željene temperature.

Uz stanove u prizemlju je obavezna kupovina jednog parkirnog mjesta dok penthouse dolazi sa dva parkirna mjesta (moguće proširiti na 3) u podzemnoj garaži. Sva parkirna mjesta će biti izvedena sa pripremom za punjač električnih automobila, a iz podzemne garaže lift ide do svih etaža.

Top lokacija u neposrednoj blizini parka Maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Lokacija omogućava udobnost življenja u urbanoj vili u centru grada, u kvartu koji je vrhunski prometno povezan, a s druge strane predstavlja oazu u kojoj se možete opustit bez gradske vreve.

Svi sadržaji potrebni za ugodan urbani život su na „walking distance": škola, dom zdravlja, vrtić, tramvaj, tržnica, parkovi, igrališta...

Završetak izgradnje očekuje se tijekom 2024. godine, a useljenje krajem 2024. godine.

Standard opreme je u pripremi. Postoji mogućnost određenih intervencija na uređenje stana.

Stan u prizemlju, kao i penthouse imaju mogućnost kupovine dodatnog parkirnog mjesta.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.