Krešimir Svitlanović

Krešimir Svitlanović

Asistent u prodaji

kreso@eurovilla.hr+385 99 444 2447Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Ako bi morali opisati Krešu jednom riječju, definitivno bi bila svestran. Karijera posredovanja nekretninama izabrala je njega i sa sigurnošću možemo tvrditi kako nije pogriješila.  

Već prvi Krešin posao bio je u manjoj agenciji za nekretnine gdje vrlo brzo napreduje, a nakon brušenja svog znanja na studiju građevinarstva, dolazi u Eurovillu kao prvi njen zaposlenik. 

Otvoren, iskren i realan, Krešo će vam uvijek biti na usluzi, a kroz šalu kaže da je njegova specijalizacija rješavanje svih problema koji iskrsnu.  Rad s ljudima mu predstavlja najveće zadovoljstvo, dok pružanje podrške pri rješavanju vaših važnih životnih pitanja najdraži izazov.

Klijenti o Krešimiru

Andreja i Ante Jurišić

Temeljem prijašnje poslovne suradnje angažirali smo Krešu da nam pronađe stan za najam. Cijeli proces oko iznajmljivanja bio je brz i bez dodatnog stresa. Osluškivao je...

Kata i Jure Palić

g. Krešo je vrlo simpatičan i uslužan. Korektno obavljene aktivnosti uz kupnju stana na području grada Zagreba. Odmah smo dali preporuku prijateljima koji su u potrazi za stanom....

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.