1/6

Ključni detalji

Opširnije

Gornji Bukovac, četverosoban stan zatvorene površine 99,05 m2 sa balkonom "1" 2,45 m2 (9,8 m2), terasom 10 m2 (40 m2). Pripada mu spremište (4,1 m2), vanjsko parkirno mjesto (12,5 m2) i garažno mjesto (12,5 m2), ukupno NKP 122,93 m2

Sastoji se od: Ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom, tri spavaće sobe, kuhinje, hodnika, dvije kupaonice, gospodarstva, garderobe i ostave.

Projekt stambene zgrade se nalazi u sjevernom dijelu grada poviše najvećeg parka grada Zagreba. Maksimirski Park se nalazi na 5 minuta vožnje od lokaliteta gradnje. Kroz samo par minuta vožnjom se dolazi i do Sljemenske zicare sa kojom se možete voznjom za 20-ak minuta stići do vrha Medvednice. Dotrsčinska šuma se takodjer nalazi u neposrednoj blizini. U blizini lokacije se nalaze dva gradska vrtića, dvije osnovne škole, KBC REBRO te KLINICKI CENTAR DUBRAVA ( tzv. Vojna bolnica). Dom zdravlja, ljekarne, dućani, supermarket,dječiji park i sl.

Vrijednost objekta je orijentacija na sve strane svijeta, jugo-zapadna pozicija zgrada sa koje se pruža pogled na grad I na zalazak sunca iz većine stanova. Stanovima u prizemlju su pridodani dijelovi vrta koji daju djelomičan osjećaj stanovanja u kući.

Zgrada je projektirana da zadovolji energetski razred A te, takodjer potres jačine 7. Stupnjeva po Richterovoj ljestvici.

Dodatak će bit solarne čelije na krovu zgrade iz kojih će se crpiti energija za napajanje električnih automobila u garaži za koji ce biti napraviti priprema. U objekte će biti ugradjene dizalice topline kojim će se stanovi grijat putem sistema podnog grijanja. Alternativni izvor grijanja je kamin na drva koji će se izvesti u svakom stanu. Planirano je postavljanje solarnih čelija na krov zgrade te će se na taj način koristit električna energija za stubišnu, garažnu rasvjetu koje će takodjer napajati električne punionice u garaži za električne automobile.

Stambena zgrada A se sastoji od 4 stambene jedinice, vanjskih parkirališnih mjesta, garaže, spremišta te vrtova za stanove u prizemlju. Visina stropova u svakom stanu od poda do plafona ce iznositi 2.90m. Ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Dodatno

  • Broj etaža: 1
  • Parkirnih mjesta: 1
  • Garažnih mjesta: 1
  • Energetski certifikat: U izradi
  • Terasa
  • Balkon
  • Javni prijevoz
  • Vlasnički list

Lokacija na mapi

Kliknite na kartu kako bi postala dinamična

Lokacija na mapi

Kreditni kalkulator

Izračun je isključivo informativan te se kao takav ne može koristiti ni u jednu drugu svrhu.

Ako je za ovu nekretninu na nekoj drugoj web stranici objavljena niža cijena ista vrijedi i kod nas.

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.