1/5

Ključni detalji

Opširnije

Otok Pašman, građevinsko zemljište površine 487m2 sa projektnom dokumentacijom i građevinskom dozvolom u fazi ishođenja, na izvrsnoj lokaciji, 130 m zračne linije od mora.

Predmetna parcela je trapeznog oblika dužih stranica u smjeru jugozapad-sjeveroistok, prosječne je duljine oko 36 m, a širine oko 13,50 m. Nalazi se uz javnu prometnu površinu, glavnu otočku cestu, s koje je omogućen kolni, pješački i interventni pristup. Iz javne prometne površine ima mogućnost priključenja na komunalnu mrežu elektrike, vodovoda i telekomunikacija, a sve prema uvjetima nadležnih komunalnih poduzeća.

Projekt - Moderna stambena zgrada sa bazenom i sa 4 stambene jedinice podijeljenih na dvije etaže(prizemlje i 1. kat) i garažom na -1 etaži. Predviđena 4 parkirna mjesta, 2 vanjska i 2 u garaži. Građevinska bruto površina iznosi 384,60m2. Na svakoj etaži se nalaze po jedan trosobni stan(69m2 stambene površine) i jedan dvosobni stan(59m2 stambene površine) funkcionalnih tlocrta.

Lokacija - Ždrelac je naselje na predivnom otoku Pašmanu. Nazvan je po uskom prolazu na čijem se kraju i nalazi, Ždrilu, a kojim je otok Pašman razdvojen od otoka Ugljana. Ždrelac se nalazi na sjecištu pomorskih putova za izlete po okolnim otocima i kornatskom arhipelagu. Atraktivno je odredište za nautičare i zaljubljenike u sportove na vodi. Kristalno čisto more, domaća hrana, idealni uvjeti za ronjenje i ribolov, te česta i brza povezanost s kopnom.

Otok Pašman povezan je s kopnom sa dvije strane, iz Biograda na Moru te iz Zadra. Iz Biograda se trajektom (vožnja 15 minuta) dolazi direktno na otok, druga opcija je trajekt iz Zadra do Ugljana pa zatim cestom preko mosta do Pašmana.

Ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Dodatno

  • Infrastruktura: djelomična
  • Energetski certifikat: U izradi
  • Udaljenost od mora: 130 m
  • Vlasnički list

Lokacija na mapi

Kliknite na kartu kako bi postala dinamična

Lokacija na mapi

Kreditni kalkulator

Izračun je isključivo informativan te se kao takav ne može koristiti ni u jednu drugu svrhu.

Ako je za ovu nekretninu na nekoj drugoj web stranici objavljena niža cijena ista vrijedi i kod nas.

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.