Ribnjak, luksuzna novogradnja na prestižnoj lokaciji

Projekt stambene izgradnje

Grad: Zagreb
Naselje: Donji Grad
Ulica: Ribnjak
Cijena
821.851 - 1.237.810 €
Dostupni stanovi
7
Stanovi u projektu
17

Opširnije

Ulica Ribnjak, luksuzna novogradnja na prestižnoj lokaciji s pogledom na park Ribnjak i Zagrebačku Katedralu. Izvrsno prometno povezan, a istovremeno oaza mira i zelenila, na samo nekoliko minuta od srca grada Trga bana Josipa Jelačića.

Objekt se sastoji od ukupno 17 stambenih jedinica koji su pomno projektirani kako bi zadovoljili želje i potrebe kupaca. Stanovi pružaju moderan, funkcionalan, intiman i siguran dom. Koncipirani od četverosobnih do šesterosobnih stanova.

Jezgru zgrade formiraju dva stubišta s dizalom, iz kojih se ulazi u stanove. Na etažama od 1. do 4. kata smješteno je ukupno 4 stana na etaži, prema principu dva stana po stubištu. Na 5. katu je smješten jedan veći stan.

Stanovi su dispoziciono slično riješeni: na ulično pročelje postavljeni su prostori dnevnog boravka i blagovanja s izlazom na loggie (erkeri).

KONSTRUKCIJA: Temeljna armiranobetonska ploča debljine 90 cm, nosivi armiranobetonski nosivi zidovi debljina 20, 25 i 30 cm, armiranobetonske međukatne ploče debljine 22-25 cm , pregradni zidovi gipkartonski debljine 12,5 cm..

FASADA: Ulična strana fasade izvedena je kao dvostruka element fasada tip KFK DS-MG sa dodatnim vanjskim staklom. Screen rolo između vanjskog i unutarnjeg stakla. Dvorišna strana fasade izvedena je kao limena ventilirana fasada.

VANJSKA STOLARIJA: Drvo-aluminij (izvana aluminij kao zaštita drva od atmosferskih prilika, unutra drvo hrast zaštićeno lazurnim lakom), IZO troslojno staklo. Sve lođe su zaštićene aluminijskim pomičnim griljama.

STOLARIJA: Ulazna vrata u stan u protuprovalnoj i protupožarnoj izvedbi (otpornost na požar 30 minuta, klasa protuprovalnosti 3, zvučno izolirana), unutarnja stolarija Vratna krila okvir od masiva, ispuna cijevasta iverica, medijapan obostrano magnetna brava, skriveni panti, svijetle visine 215 cm, vanjska stolarija aluminijski profili sistem Schucco AWS 75

Pročitaj više

Pogledajte sve naše projekte

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Gajeva 15, 10000 Zagreb, Hrvatska

Domovinskog rata 104c, 21000 Split, Hrvatska

Ante Starčevića 23, 23000 Zadar, Hrvatska

ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, 52210 Rovinj, Hrvatska

+385 1 4815 111

+385 98 367 582