1/11
Projekt

Sveta Nedelja, Novaki, moderne kuće u nizu, NOVOGRADNJA

Projekt stambene izgradnje

252.840 - 294.443 €

Županija: Zagrebačka

Grad/Općina: Sveta Nedelja

Naselje: Novaki

Ulica: Žugci

Opširnije

Sveta Nedjelja, Novaki, NOVOGRADNJA, projekt osam kuća u nizu s pripadajućim vrtovima i parkirnim mjestima na prekrasnoj mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini svih sadržaja potrebnih za kvalitetno življenje. Planirani završetak gradnje ljeto 2025. godine.

Objekt je projektiran prema suvremenim standardima gradnje, te se na taj način i izvodi. S posebnom pažnjom je obraćena pozornost na sve potresne zahtjeve, te je objekt kao takav projektiran da bismo zadovoljili najzahtjevnije uvjete potresa i izbjegli neželjene posljedice i oštećena koja nastaju nakon njega. Temelji, podne i stropne ploče se izvode armirano-betonske, dok će zidovi u velikoj većini biti izvedeni kao armirano-betonski. Preostali dio zidova će se izvoditi s blok opekom u kombinaciji s armirano-betonskim serklažama.

VRHUNSKI MATERIJALI I OPREMA:

- Višeslojni gotovi hrastov parket koji će biti ponuđen kupcima u više uzoraka i tonova boje kako bi svaki kupac individualno mogao izabrati po svom izboru tip parketa.

- Vrhunska ratificirana keramika minimalnih dimenzija 60x60 cm. Kupci će moći individualno izabrati po svom izboru tip keramike.

- Svaka stambena jedinica će biti opremljena dizalicom topline sa spremnikom tople vode. Podno grijanje će biti ugrađeno u svim prostorijama, te će svaka prostorija imati ugrađen sobni WI-FI termostat. Termostatima će se moći upravljati putem aplikacije na prijenosnim uređajima(mobitel, tablet) kako bi imali uvid u stanje svih prostorija.

- Objekt će se hladiti zidnim klima jedinicama. U prizemlju će biti ugrađena klima jedinica, dok će se na katu u svim sobama napraviti priprema za klima jedinice, te će kupci jednostavno i brzo moći ugraditi klima jedinice u prostorije gdje će to biti potrebno.

- Sanitarije u kupaonicama klasa tip. Grohe, Hansgrohe i sl.

- U sanitarijama će biti ugrađeni ugradbeni vodokotlići s visećim WC školjkama sa pripadajućom sporo spuštajućom daskom.

- U jednoj kupaonici će biti ugrađena kada, a u drugoj kupaonici će biti ugrađena tuš kabina.

- U kupaonicama će biti ugrađeno podno grijanje isto kao u svim prostorijama, te će biti upravljano WI-FI kupaonice opremljene električnim podnim grijanjem s WI- FI termostatom.

- Vrhunska PVC stolarija proizvođača s troslojnim staklom ispunjenim plinom argonom kako bi se postigla maksimalna toplinska svojstva.

- Aluminijske rolete na struju.

- Toplinska fasada debljine 15 cm za maksimalnu učinkovitost i minimalne troškove grijanja.

- Sve stambene jedinice imaju zasebna brojila za sve priključke.

Objekt se nalazi na izuzetnoj lokaciji, unutar 900 metara udaljenosti od škole, vrtića, crkve i svih drugih potrebnih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalazi jezero Rakitje kao odlično mjesto za izlete i rekreaciju. Neposredno pokraj objekta se nalazi autobusna stanica, te se budućim stanovnicima Svete Nedelje nudi besplatan prijevoz autobusom na željene lokacije.

Za sve ostale upite nas slobodno kontaktirajte.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.