1/11
Projekt

Zagreb, Gračani, NOVOGRADNJA luksuzni stanovi

Projekt stambene izgradnje

618.813 - 896.025 €
Dostupni stanovi:9 / 9

Grad: Zagreb

Naselje: Podsljeme

Ulica: Gračanske Dužice

Opširnije

Gračani, NOVOGRADNJA projekt naselja luksuznih stanova privatnog karaktera. Sastoji se od 3 urbane ville svaka izgrađena na 3 etaže, bit će građene prema najvišim standardima. Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standard, protupotresni temelji. Useljenje jesen 2024. godine.

Vrhunski materijali, armirano - betonska konstrukcija, protupotresni temelji, alu/drvo stolarija s 3 slojnim staklom, komarnicima i električnim roletama, priprema za solarne kolektore, ventilacija stambenog prostora s rekuperatorom topline, klimatizacija preko toplinske pumpe i multi split unutarnjih jedinica, SmartHome sistem, unikatna i dizajnerska rješenja na interijeru i eksterijeru poput 3D osvijetljene fasade, vrhunska keramika, parketi i sanitarije…

Nevjerojatna mikrolokacija u kojoj su zgrade zaklonjene od buke sa zelenim pojasom ispred zgrada, a istovremeno s otvorenim pogledom prema jugu u kojem smjeru je smješten grad Zagreb, sjeveru u kojem smjeru su smješteni vrh Medvednice te žičara te istok i zapad u kojima se protežu podsljemenski brežuljci.

Sve ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.