Moderni Interijeri - salon namještaja

Domovinskog rata 104c, 21000 Split

https://www.moderniinterijeri.hr
Moderni Interijeri - salon namještaja

Boutique studio Moderni interijeri, suvremenim pogledom na opremanje interijera, približava europsku praksu klijentima u Hrvatskoj. Naime, potpuno personaliziran pristup klijentu ima za cilj do detalja razrađen ‘tailor made’ prostor. Interijeru se pristupa kao zaokruženoj cjelini koja u konačnici svom vlasniku pristaje kao ruci rukavica. S naglašenim interesom za funkcionalno i lijepo, misao vodilja je sudjelovati u realizaciji interijera za klijente kompleksnijeg ukusa i visoke kulture stanovanja.

Riječ je o talijanskim proizvodima visoke kvalitete, a osim namještaja i sobnih vrata, ponuđeni su tepisi, lusteri, svjetiljke te luksuzni ambijentalni mirisi. Kroz igru materijala, minucioznim pristupom obradi, ostvarujemo rezultat namijenjen izoštrenom promatraču i rafiniranom ukusu krajnjeg konzumenta.

Poslovni prostor u Splitu, nije klasičan salon namještaja, to je  multibrend boutique manje kvadrature. Radi se, prije svega, o urbanoj točki s naglaskom na modernom, suvremenom, ali nikako i nikada pomodnom. Osim eksponata, dobre glazbe i mnogo aktualnih časopisa i knjiga s temom ugodnog življenja i dizajna, u Modernim Interijerima ćete uvijek naići na nasmijano lice i ugodnu atmosferu.

Kontakt

https://www.moderniinterijeri.hr

Domovinskog rata 104c, 21000 Split

+385 21 375 021

info@moderniinterijeri.hr

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.